Toegankelijkheid

Opbouw van de website van Stichting Old Grol

 

De site kent in oktober 2023 al ruim meer dan 240 pagina's. We hebben een structuur gebouwd, waarbij per onderdeel een nieuw menu in beeld komt. Onderstaande afbeeldingen geven de opbouw weer.

De site is gebouwd met het CMS programma Joomla en wordt bijgewerkt door Stichting Old Grol. De website wordt beheerd door De Groller Bok.

De gebruikte foto's en plaatjes worden voor het overgrote deel in de website gedownload vanuit de cloud. De foto's en plaatjes zijn ondergebracht in MyAlbum en deze wordt beheerd door De Groller Bok.

 

 klik op de afbeeldingopbouw website 1

 

 klik op de afbeeldingopbouw website 2

 

 

foto albumFoto-album:

Op de server waar ook oldgrol.nl is gestald, staan een 860 afbeeldingen, waaronder- een nog voortdurend groeiend aantal krantenknipsels (nu 560). De rest van de foto's staan elders op een server en dan hebben we het over de - voornamelijk - foto's, welke in de boeken over Grolloo, maar ook alle artikelen zijn terug te vinden. Vele mappen zijn ook openbaar en via het hoofdmenu "Foto's" te bekijken. We hebben nu 4250 afbeeldingen op deze server staan. 90% hiervan zijn vrij toegankelijk. Naast foto's kunt u ook kaarten vinden of foto's van certificaten en documenten.

De opbouw van het fotoalbum zie je hieronder.

 

 

klik op de afbeeldingopbouw fotoalbum